
ကမၻာလွည့္ခရီးသြားမ်ားက ဝါးအရက္ကို ေသာက္သုံး႐ုံတင္မကဘဲ ဝါးပင္ထဲမွျပန္လည္ထုတ္ယူသည့္နည္း ကိုလည္း စိတ္ဝင္စားေသာေၾကာင့္ လာ ေရာက္ၾကည့္႐ႈေလ့လာေလ့ရွိၾကသည္။ အလုပ္သမားမ်ားက ဝါးပင္၏ပင္စည္ကို ေခါက္ၾကည့္႐ုံျဖင့္ ထုတ္ယူရန္အခ်ိန္က်မ က်ကိုသိရွိႏိုင္ၿပီး ပင္စည္တြင္အေပါက္ ငယ္ေလးေဖာက္ကာ အရက္ကို ျပန္လည္ ထုတ္ယူျခင္းျဖစ္သည္။ ဝါးအရက္သည္ ဖူက်န္းျပည္နယ္မွစတင္ခဲ့ျခင္းျဖစ္ေသာ္ လည္း ယခုအခါ ကြမ္ရွီးႏွင့္စီခၽြမ္ျပည္နယ္ မ်ားအပါအဝင္ တ႐ုတ္ႏိုင္ငံ၏ေနရာအႏွံ႔ အျပားသို႔ေရာက္ရွိေနၿပီျဖစ္သည္။ ၿပိဳင္ ဆိုင္မႈျပင္းထန္လာသည္ႏွင့္အမၽွ ထုတ္ လုပ္မႈကိုတိုးျမႇင့္ႏိုင္ရန္ ဝါးပင္ထဲသို႔ ပမာ ဏမ်ားျပားစြာထိုးသြင္းႏိုင္မည့္နည္းလမ္း မ်ားကို ရွာေဖြေနဆဲျဖစ္သည္။ ဝါးအရက္ ကိုထုတ္လုပ္ရာတြင္ သင့္တင့္မၽွတသည့္ အရက္ပမာဏျဖစ္ရန္လိုအပ္ၿပီး မ်ားသြား ပါက အပင္ေသသြားႏိုင္သည္ဟု သိရ သည္။
No comments:
Post a Comment